Sista veckan i oktober

Åh, oktobers sista måndag. Jag har haft en superhärlig helg som började redan i fredags för då var jag ledig från skolan. Så jag packade in hunden i bilen och åkte till skogen för att ta en riktigt lång och härlig promenad.

Jag och min sambo ska ju flytta i mitten på november så i lördags påbörjade vi flyttpackningen på allvar. Och precis då började snön falla! Det var en fantastisk känsla även om ingen snö faktiskt la sig på marken. Jag tog en härlig promenad med hunden i snöfallet också och bara njöt av den härliga känslan.
Jag ser det som en liten försmak på vintersäsongen, därför gör det mig inte så himla mycket att snön aldrig la sig. Den kommer när den kommer, men får jag önska så ser jag gärna att det finns snö iallafall runt jul. Helst hela december såklart.


Bild från förra vintern.

Jag tillhör skaran människor som verkligen njuter av frostbitna kinder och att få klä mig extra varmt. Det är så mysigt! Och ännu mysigare blir det ju sedan när man får komma in efter att ha varit ute i kylan.

Den här veckan kommer vara ganska händelselös, vi ska packa och städa här hemma för imorgon ska lägenheten visas upp för nästa hyresgäst. Förutom det är det bara plugg och tandläkarbesök som står på schemat. Så den här veckan ska jag verkligen se till att hinna planera lite inför jul.
Eftersom vi flyttar i november ser jag väldigt mycket fram emot att få planera och bestämma vilken ”julstil” vi ska ha i nya lägenheten som inte alls är lik den vi bor i nu. Det blir kul!
Och dessutom ska jag hålla i ett adventsfika för familjen i december och det måste ju självklart planeras ordentligt!

Det här blir en bra vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.