NÄR LIVET INTE TILLÅTER EN ATT JULLÄNGTA

Alltså den här flytten!
Det har varit den absolut jobbigaste flytt jag någonsin upplevt, och då hade vi ändå både flytt- och städfirma till hjälp. Det är nog kombinationen att vi totalt missbedömde hur lång tid saker och ting skulle ta, att vi inte rensade bland våra grejer tillräckligt OCH att jag har en tenta nu på fredag som jag verkligen har behövt plugga intensivt till. Dessutom åker min sambo till Las Vegas med jobbet på lördag vilket innebär att jag blir ensam med all uppackning och organisering.

Just därför har jag liksom inte ens hunnit tänka på julen. Förutom att jag har druckit lite julmust då och då.
Jag vill längta och drömma och börja förbereda. Men just nu är det totalt kaos här i vår nya fina lägenhet och innan jag har fått bort åtminstone en stor del av det känns det inte som att jag alls kommer kunna slappna av och fixa någonting.

MEN så fort tentan är över imorgon tänker jag börja min julpepp. Jag måste lägga på ett kol om jag ska hinna klart med allt, speciellt eftersom det är jag som håller i adventsfikat med släkten i år.

Nu ska jag iallafall plugga klart. Jag ger mig själv tre timmar och efter det så får det vara nog. Då får det bära eller brista imorgon på tentan.

Vi hörs på andra sidan, när julen börjar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.