Årets första lussekatter

Idag har jag ingenting schemalagt i skolan så förutom att sitta hemma och plugga med tända ljus och en kopp te tog jag också alldeles nyss en liten tur på stan. Jag ville mest kolla efter en mysig tröja men hittade ingen jag gillade särskilt mycket. MEN, jag upptäckte att de har börjat sälja lussekatter på pressbyrån!

Och eftersom lussekatter är julens absolut bästa bakverk, och att november börjar imorgon vilket ju är den officiella starten på julsäsongen (visst??), köpte jag såklart med mig ett gäng hem!

Min flickvän tycker att pressbyråns lussekatter är de godaste näst efter hembakade. Jag är inte helt med på den idén, men de är ju absolut inte äckliga och lussekatter är ju ändå alltid lussekatter. Så därför får lussekatterna bli en överraskning ikväll när hon kommer hem från jobbet.

Vilka är egentligen de bästa köpeslussebullarna?

Åh, jag längtar tills flytten är genomförd och jag slipper leva i detta kaos. Det kommer att bli fantastiskt att få inreda nya lägenheten och samtidigt julpynta den.

Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.